Så er jeg på udkig efter en lejebolig i Århus

Hej dav, og rigtig pænt velkommen og alt det der!

Jeg er ved at være rigtig klar til weekenden, og jeg kan da lige smide jer et lille godt råd med på vejen. Det er nemlig at I skal smide Two Princes med Spin Doctors på anlægget, og så kan I nemlig bare lige hygge jer rigtig meget med det. Det er sådan en nummer, som er med til at gøre mit humør meget bedre. Det er skønt, det synes jeg bare lige I skulle vide. Det er super duper du.

Jeg kigger efter en lejebolig et sted i Århus, som jeg kan flytte ind i ASAP, som betyder så hurtigt som muligt. Jeg håber virkelig på at jeg kan finde noget snart, for det varer ikke meget længe før at min lejekontrakt her i lejligheden ophører. Det ville ikke have været noget problem at få den fornyet, for udlejeren kan nemlig rigtig godt lide mig, men det ligger sådan, at han rent faktisk selv skal flytte ind i den igen, og det er der jo ikke så meget at gøre ved.

Det bliver rigtig rart at komme ud og kigge lidt på nogle huse, for det er altså noget jeg godt kan lide. Det er altid sjovt at gå rundt og forestille sig, hvordan man kan komme til at indrette et hus og sådan noget. Det er i hvert fald det jeg allerbedst kan lide.

Nå, nu vil jeg slutte af, for det er jo fredag, og så skal ugens arbejde lige rundes af. Vi ses!

Powered by: Wordpress