Rustbehandling og lidt andet, der skal laves på bilen

Jeg har fået mig en bil, og jeg er rigtig glad for den, for det er min første bil, og det er noget, som jeg altid har ønsket mig. Jeg har altid gået meget op i motorer, og faktisk har jeg altid gerne ville være mekaniker, men det er ikke noget, som jeg er blevet, så derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville sidde på kontor istedet. Jeg har nemlig lidt problemer med ryggen, og derfor er det jo ikke så smart at arbejde på værksted, skal jeg sige jer.

download

Nå, men jeg har snakket med dem her (http://www.aarhuspavacenter.dk/rustbehandling-med-pava), som jeg har benyttet mig af før også, og derfor er det vist rigtig smart, det der med, at jeg kender dem i forvejen, for så ved jeg, hvad jeg betaler for. Og jeg kan kun anbefale dem, for det er sådan noget, som jeg selv går meget op i. At få anbefalet folk fra andre mennesker, så jeg ikke risikerer det der med at betale for dårlig service – og det kan jeg love jer for, at der ikke er her. Og så er de rigtig flinke, hvilket jeg også synes er et kæmpe plus. Det kan jeg godt sige jer.

Nå, men det er en gammel Volvo, som jeg har investeret i. Jeg har altid gerne ville have en Mercedes, men lige nu har jeg mest bare brug for en praktisk bil, og det har jeg jo så fået nu. Det er helt vildt fedt, og jeg er meget glad for den.

Powered by: Wordpress