På tur med kajakker

Hey folkens 🙂

Så har jeg endelig fået samlet et par venner som har kajakker, og nu skal vi snart på tur ud og sejle. Det bliver her på søndag at det går løs, og vi er i fuld gang med at planlægge hvordan og hvorledes det skal komme til at hænge sammen. Der er lige et par forskellige ting, som vi skal have styr på, men så er det også bare at komme ud og sejle. Vi krydser selvfølgelig fingre for at det bliver et fornemt vejr.

Jeg har lige smidt et rigtig godt stemnings musiknummer på. Det er If You Wanna Be Happy  af Jimmy Soul. Jeg kan huske at jeg hørte det for mange år siden, og nu har jeg endelig fundet det, og det er bare for dejligt. Kender I det der når man har hørt sådan en god sang, som man bare ikke kan finde, og man egentlig ikke rigtig kan huske helt præcis hvad de synger. Du leder og du leder efter det nummer, og så lige pludselig finder du det, så er der den der følelse af sejr i hele kroppen. Og de svigter aldrig. De er altid præcis lige så gode som man husker, eller sådan er det i hvert fald for det meste.

Her på mandag starter der to nye personer på jobbet, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad det er for nogle originaler. Deres CV og ansøgning var i hvert fald rimelig sjove, så jeg håber på, at det er nogle sjove typer, som kan få kontoret til at lyse lidt op.

Powered by: Wordpress