Ny blog! Sms lån, musik og meget andet

Hey til jer alle sammen!

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at få lavet mig min første rigtige blog, og jeg glæder mig super meget til at komme igang med at skrive en masse spændende indlæg til jer! Først og fremmest vil jeg gerne lige fortælle jer, hvad I kan komme til at forvente jer af min blog. Jeg vil prøve at gøre det rigtig kort. Mine blogindlæg kommer nok til at være en blanding af mange forskellige ting. Der kommer naturligvis en ordenlig røvfuld indlæg omkring musik. Derudover kommer jeg til at skrive om alt det halløj, som jeg støder på, som jeg synes er spændende. Det kan fx være om sms lån, se her, eller om at jeg fik en peanut galt i halsen i morges. Der er ikke rigtig nogen grænse.

Nu vil jeg i hvert fald lige sætte mig i en lille tænkebox, og komme op med et rigtig godt emne til mit første rigtige blogindlæg. Det kan være at I får en anmeldelse omkring mit yndlings musik album eller noget i den dur. Hej hej!

 

Powered by: Wordpress