Mangler du hestefoder til din hest?

Hvis man vil holde sin hest sund og rask, er det vigtigt, at man sørger for at give den noget sundt og næringsrigt foder. Man kan få meget forskelligt hestefoder, men det er ikke givet, at alle typer foder er lige sunde for din hest. Det er vigtigt, at foderet er fyldt med vitaminer og mineraler, som bidrager til at få din til både at være sund indeni og udenpå.

 

Hvilket hestefoder skal du købe?

Det kan være svært at blive klog på, hvad hestefoder skal indeholde, for at det bidrager med tilstrækkelig sundhed til din hest. Man kan se på varedeklarationen, hvad de forskellige typer af foder indeholder af vitaminer og sunde stoffer, men hvis man ikke helt er klar over, hvad heste har brug for, hjælper varedeklarationen ikke det store.

En god forhandler vil kunne anbefale dig forskellige produkter og hjælpe dig med at vælge, hvilket hestefoder, der passer bedst til din hest.

At fodre sin hest med det rigtige foder, tjener til flere formål. Det er fra foderet, hesten får sin energi og sine proteiner foruden vitaminer og mineraler. Det er også særdeles vigtigt, at foderet hjælper hesten med at opretholde en sund mave-tarm-funktion. Da heste fra naturens side er vant til at spise jævnligt, har det også stor betydning for hestens spisevaner, hvor tit hesten har mulighed for at komme på fold.

Behovet for mineraler og vitaminer vil variere, alt efter hvilken hesterace din hest tilhører, og med hvilket formål du holder hest.

Powered by: Wordpress