Køge: Jeg har lige bestilt en maler

Jeg gik og kiggede lidt rundt i mit hus her den anden dag, da det gik op for mig, at jeg faktisk blev nødt til at få malet. Det er nemlig sådan, at det ser ret slidt ud det hele, og det synes jeg godt nok er kommet lidt uventet. Ikke fordi, at vi lige har fået malet for nyligt, men jeg har bare slet ikke lagt mærke til, at det var så forfaldent, eller hvad man siger. Det kan der jo heldigvis rettes op ret hurtigt, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil have mig sådan en maler til at kigge forbi, og derfor har jeg kontaktet dem her. Det tror jeg, er en god idé, for jeg kan ikke rigtig selv tage mig af det – ryggen gør for ondt efterhånden.

download (1)

Nå, men jeg tror virkelig at det bliver godt. Det kan jeg godt sige jer! Jeg har også lidt andre planer med huset, end at det skal males. Jeg vil rigtig gerne have lavet en hems, som mine gæster kan sove på. Jeg har jo også tit besøg af børnebørnene, så mon ikke de ville blive glade, hvis jeg fik sat sådan en hems der op? Det tror jeg. Men jeg ved ikke helt, om det er noget, som jeg selv kan lave. Jeg plejer at være ret ferm med en hammer, men jeg er ikke sikker på, at det lige er noget for mig. Det skal jo også kunne holde, men altså, jeg tror jeg kontakter nogle, der kan gøre det for mig.

Powered by: Wordpress