Horoskoper virker for mig

Der er en del af jer derude, der sikkert tænker, at jeg er ved at miste mælet – men dette er ikke tilfældet, skulle jeg hilse at sige. Bare fordi at man tror på horoskoper, betyder det ikke, at man er ved at blive skør. Jeg har længe gået med tanker om horoskoper, fordi jeg mangler noget at holde fast i – så værre er det heller ikke. Desuden er det en lækker ting at sidde med til morgen kaffen. Det kan være,. at i sidder med noget helt tredje, men det må være jeres sag. Det er bestemt ikke noget, jeg vil blande mig i – og ligeledes synes jeg heller ikke, at I skal blande jer i hvorvidt eller ej, jeg ynder at læse horoskoper, når jeg har tid til overs. Sådan er det og det er der ikke noget, der kommer til at ændre på. Når dette er sagt, er det klart at jeg vil lytte til jer, hvis I har spørgsmål eller måske bare er nysgerrige omkring det – men jeg tager helst ikke imod gode råd fra folk, der mener at jeg er i ubalance med mig selv. Ellers tak!

Når alt er sagt og gjort vil jeg da gerne holde åbent hus næste lørdag hvor dem af jer, der har noget godt at sige, kan få lov til at kigge forbi mit hjem. Jeg vil bage boller og lave varm kakao og så tager vi bare en snak om alle de ting, der ligger mellem himmel og jord – men som er svære at forklare. Husk nu på – at vi kun bliver klogere gennem samtale og ved at komme hinanden ved. Ikke ved at lave grin med hinanden og vores overbevisninger. Horoskoper er det rigtige for mig og det vil jeg gerne bede jer alle om at respektere. Hvis ikke I kan det, er det helt fint – men så tror jeg ikke, at der er mere vi behøver at tale med hinanden om. Jeg skriver ikke alt dette for at virke hård eller konsekvent, og da slet ikke for at virke konservativ – nej, jeg skriver det bare fordi, der allerede har været så mange, der har forsøgt at få mig til at stoppe med at læse  mit horoskop – og det er ikke lykkedes for dem. Det eneste de fik ud af det, var at de synes jeg var mærkelig og så gad de ikke længere være venner med mig. Heldigvis har jeg min gode gamle kammerat Emil, der altid står ved min side. Han læse også selv horoskoper, så mon ikke han altid vil være min ven? Det tror jeg nok. Jeg elsker dig Emil – for du er min støtte, min sten, min livline og der er ingen som dig, der kan tale med folk og inspirere andre. Du giver og giver af dig selv uden at forvente noget tilbage. Dette gør dig til en utrolig stor guldklump i mine øjne. Jeg håber aldrig at vore veje skilles og jeg håber vores familier vil elske hinanden for evigt. Af hjertet tak for at du har vist mig vejen og for din vedholdenhed og støtte gennem hele mit liv. Bedre ven kan man ikke ønske sig. Herunder får du en lille ting, der er lavet af guld. Du kan hente den hjemme ved mig i næste uge, hvis da bare du har vores horoskoper med!

 

Horoskoper

 

 

 

 

Powered by: Wordpress